Recept Categorie: Zoet

Warme Vijgen Uit de Oven met Mascarponemousse & Amandelcrunch

Warme vijgen met mascarponemousse, rodewijnsiroop en krokante amandelcrunch. Het ultieme seizoensdessert voor de nazomer en herfst. Wanneer vijgen in het seizoen zijn, verdienen ze een plek in het middelpunt van het dessert. Hun zachte, honingzoete vruchtvlees combineert prachtig met warme kruiden en rode wijn. Door de vijgen in de oven te roosteren, worden ze nog […]

CONTINUE READING Warme Vijgen Uit de Oven met Mascarponemousse & Amandelcrunch

Bananen Havermout Pannenkoeken met Blauwe Bessen

Deze bananen havermout pannenkoeken zijn luchtig, voedzaam en eenvoudig te maken. Perfect als gezond ontbijt, brunch of verantwoord tussendoortje. Pannenkoeken horen niet alleen thuis bij een feestelijk ontbijt in het weekend. Met de juiste ingrediĆ«nten kun je er een gezonde, voedzame en toch heerlijke dagelijkse traktatie van maken. Deze pannenkoeken worden gemaakt met havermout, rijpe […]

CONTINUE READING Bananen Havermout Pannenkoeken met Blauwe Bessen
WINKELWAGEN 0