Ottavi Kookstudio

Kookworkshops in Amsterdam

Koken bij Ottavi

Bij Ottavi vind je een uitgebreid scala aan kookworkshops, elk met een eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan goed leren snijden, vis fileren of een workshop écht lekker vegetarisch koken.

Maatwerk is ook altijd mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn, Ottavi biedt de perfecte kookworkshop op maat. Ons doel? Samen genieten van het eindresultaat!

Het doel van elke workshop? Samen genieten van het eindresultaat! Na het koken is er niets zo lekker als samen genieten van wat je op tafel hebt gezet.

Geïnteresseerd in een van onze kookworkshops? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Amsterdam-West voor meer informatie. We helpen je graag.

 

 

Bedrijfsuitjes

Zakelijke arrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen.  En omdat samenwerken centraal staat, is een kookworkshop bij Ottavi geweldig voor je teambuilding.  Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Particuliere groepen

Vrijgezelle feestje, verjaardag of een jubileum vieren met een kookworkshop? Dat kan! Bekijk hier meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Je eigen kookeiland

Bij sommige workshops kun je inschrijven door een eiland te boeken. Ideaal als je met je partner, buren of een vriendengroep wilt komen koken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden

 

Geïnteresseerd in een van onze kookworkshops in Amsterdam-West? Klik op een van de knoppen hieronder om alle mogelijkheden te bekijken. Liever even overleggen met onze chef? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel!

Ready to get a taste?

Follow us on Facebook & Instagram and never miss out!