Heb je vragen?
Bel 020 723 96 90

Over ons

Jouw smaak, onze missie

Na jarenlang als chef-kok en manager te hebben gewerkt opende Mark in 2023 de deuren van Ottavi. Een winkel en kookstudio in Amsterdam, die met haar naam een eerbetoon is aan Mark’s vader.

Zoals kinderen alles bij Jamin willen hebben, hoopt Mark dat volwassenen alles bij Ottavi willen proeven. “Het is een snoepwinkel voor volwassenen. Je vindt hier alles wat met smaak te maken heeft:  denk aan wijnen, kaas, worst en kruiden. Maar je vindt bij ons ook handgemaakte en plantaardige kaarsen van Bougies La Française. Kaarsen geven sfeer, en dát is ook smaak.”

Mark wist op zijn vierde al dat hij kok wilde worden, en de liefde voor koken is er nog steeds. Met de kookworkshops bij Ottavi wil Mark restaurantwaardig eten toegankelijk maken voor iedereen.

Niet voor niets is de slogan van Ottavi: ‘Jouw smaak, onze missie’
Kom langs in de smaakwinkel aan de Jan van Galenstraat en laat je door Mark adviseren!

Smaakwinkel vol goede ingrediënten

De kwaliteit van je ingrediënten bepaalt de smaak en het succes van je avond. Gelukkig vind je bij Ottavi alleen de beste ingrediënten. En waar mogelijk komen onze producten van eerlijke, duurzame en lokale leveranciers. Zo is ons assortiment niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk.  Dat smaakt wel zo goed. Kom je proeven?

Kookworkshops in Amsterdam

Bij Ottavi vind je een uitgebreid scala aan kookworkshops, elk met een eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan goed leren snijden, vis fileren of een workshop écht lekker vegetarisch koken. Maatwerk is ook altijd mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn, Ottavi biedt de perfecte kookworkshop op maat. Het doel van elke workshop? Samen genieten van het eindresultaat! Na het koken is er toch niets zo lekker als samen genieten van wat je op tafel hebt gezet?

Creatief uitje in Amsterdam?

Ook dan ben je bij Ottavi op de Jan van Galenstraat in Amsterdam aan het juiste adres. In onze kookstudio staan creativiteit en samenzijn voorop. Onder leiding van onze chef ga je met jouw collega’s, buren of vrienden aan de slag met de mooiste producten. Hier leer ook jij je gasten omver blazen met een smaakexplosie.

Alleen de beste ingrediënten

Bij Ottavi vind je alleen de beste ingrediënten. Waar mogelijk duurzaam en lokaal ingekocht.

De smaakexpert van Amsterdam

Borrel, diner of gewoon even samen genieten? Kom even binnen, onze chef adviseert graag.

Voor de echte fijnproevers

Met een assortiment van 700 producten en maar liefst 100 flessen wijn is er voor elk wat wils.

OTTAVI wordt 100% aanbevolen

WINKELWAGEN 0