Warm, romig en precies in het seizoen Wanneer de dagen kouder worden, zijn paddenstoelen op hun best. Dit gerecht draait om eenvoud en diepgang: goede paddenstoelen, hoog vuur, een scheut madeira en een romige saus die alles bij elkaar brengt. Geserveerd op geroosterde zuurdesem met oude ComtĂ© is dit comfort food op zijn meest verfijnd. […]
Recept Categorie: Voorgerecht
Salade met gerookte eend, rode biet en zwarte knoflookdressing
Ontdek dit herfstige gerecht van Ottavi: salade met gerookte eendfilet, rode biet, gegrilde peer en een dressing van zwarte knoflook en walnootolie.Vol contrast, smaak en balans – eenvoudig te maken en mooi om te serveren. Een salade met veel smaak, contrast en verfijning.In dit gerecht draait alles om balans: de zachte rooksmaak van eendfilet ontmoet […]
Ceviche van Zeebaars met Kokos, Passievrucht & Chili
Frisse ceviche van zeebaars met kokosmelk, passievrucht, chili en citrus. Het ultieme zomergerecht: licht, tropisch en bomvol smaak. Ceviche is hĂ©t gerecht dat direct vakantiegevoel oproept. Oorspronkelijk uit Peru, maar inmiddels wereldwijd geliefd: rauwe vis gegaard in citrus, fris en kruidig tegelijk. Bij Ottavi geven we er een tropische draai aan met kokosmelk, passievrucht en […]
Steak Tartare Klassiek
Steak Tartare met fijngesneden rundvlees, klassieke garnituren en eidooier. Een Franse klassieker die je aan tafel zelf mengt. Steak Tartare is misschien wel hĂ©t ultieme klassieke vleesgerecht. Fijngehakt rundvlees, geserveerd met garnituren zoals sjalot, kappertjes, cornichons en verse peterselie. Alles wordt aan tafel gemengd, zodat elke hap precies zo smaakt als jij wilt. Bij Ottavi […]