Recept Categorie: Italiaans

Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen

Een fluweelzachte polenta, langzaam gegaard in bouillon van gedroogde cèpes en afgewerkt met boter, Parmigiano en citroen.Geserveerd met gebakken bospaddenstoelen, knoflook en tijm – pure herfst op je bord. Zijdezacht, vol en helemaal in het seizoen dit gerecht draait om comfort en diepgang.De polenta wordt langzaam gegaard in een bouillon van gedroogde cèpes, waardoor hij […]

CONTINUE READING Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen

Risotto met Gebakken Bospaddenstoelen en Lardo di Colonnata

Risotto is misschien wel hét comfortfood uit de Italiaanse keuken. Met de juiste rijst, bouillon en geduld krijg je die kenmerkende romigheid waar Italië zo beroemd om is. In dit recept combineren we bospaddenstoelen – het ultieme herfstingrediënt – met lardo di Colonnata, een Toscaanse specialiteit van gerijpt rugvet van het varken, gemarineerd in kruiden […]

CONTINUE READING Risotto met Gebakken Bospaddenstoelen en Lardo di Colonnata

Pasta met Pistache Pesto

Een originele draai aan klassieke pesto: romige pistache, basilicum en Parmigiano Reggiano maken deze pasta fris, nootachtig en onweerstaanbaar. Pesto kennen we allemaal in de klassieke vorm met basilicum en pijnboompitten, maar met pistache geef je dit Italiaanse icoon een verrassende en luxueuze twist. De pistachenoten zorgen voor een zachte, volle smaak die prachtig samengaat […]

CONTINUE READING Pasta met Pistache Pesto
WINKELWAGEN 0