Kaas en wijn is fijn

 

Wanneer: Zaterdag 13 april van 18:30 tot 22:30 (inloop vanaf 18:00)
Waar : Ottavi Kookstudio
Kosten? € 75

Wat ga je doen?

Je duikt samen met Mark in de wereld van kaas en wijn.  De avond begint met een uitleg over de verschillende kazen en de wijnen die hun smaken naar een hoger niveau tillen. Hier leer je de fijne kneepjes van het combineren van smaken en het herkennen van kwaliteit.

Na de uitleg is het tijd om je smaakpapillen aan het werk te zetten. Je gaat proeven van een rijke selectie kazen (veel Nederlandse kaas) en de bijpassende wijnen.

Je verbreedt dus je kennis en geniet 4 uur lang van de ongekend lekkere combinaties die kaas en wijn kunnen bieden. 

Mis deze unieke kans niet. Reserveer nu je plek voor een smaakvolle avond die je niet wilt missen!

Ja, ik meld me aan

14 + 1 =

Geen zin in kaas? Volg dan een andere kookworkshop!

Koken bij Ottavi

Bij Ottavi vind je een uitgebreid scala aan kookworkshops, elk met een eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan goed leren snijden, vis fileren of een workshop écht lekker vegetarisch koken.

Maatwerk is ook altijd mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn, Ottavi biedt de perfecte kookworkshop op maat. Ons doel? Samen genieten van het eindresultaat!

Het doel van elke workshop? Samen genieten van het eindresultaat! Na het koken is er niets zo lekker als samen genieten van wat je op tafel hebt gezet.

Geïnteresseerd in een van onze kookworkshops? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Amsterdam voor meer informatie. We helpen je graag.

 

 

Bedrijfsuitjes

Zakelijke arrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen.  En omdat samenwerken centraal staat, is een kookworkshop bij Ottavi geweldig voor je teambuilding.  Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Particuliere groepen

Vrijgezelle feestje, verjaardag of een jubileum vieren met een kookworkshop? Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Je eigen kookeiland

Bij sommige workshops kun je inschrijven door een eiland te boeken. Ideaal als je met je partner, buren of een vriendengroep wilt komen koken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ready to get a taste?

Follow us on Facebook & Instagram and never miss out!