Recept Categorie: Vis

Coquilles met pastinaak crème en saffraan kreeftensaus

Een feestelijk voor of tussengerecht voor kerst of elk bijzonder diner In deze video maken we bij Ottavi een elegant maar verrassend eenvoudig gerecht: gebakken coquilles op een zachte pastinaak crème, met een rijke saffraan kreeftensaus en geroosterde hazelnoten voor crunch.Dit gerecht is ideaal als voor of tussengerecht tijdens de feestdagen en laat mooi zien […]

CONTINUE READING Coquilles met pastinaak crème en saffraan kreeftensaus

Romige zalmtartaar met dille crème en ingelegde komkommer

Fris, licht en perfect als voorgerecht voor feestdagen of diners thuis Deze zalmtartaar is een voorbeeld van hoe mooi eenvoud kan zijn. Vers gesneden zalm wordt gemengd met kruiden, citroen, mosterd en een vleugje crème fraiche voor romigheid.Daar tegenover staan frisse ingelegde komkommerlinten en knapperige dungeschaafde radijs. Het resultaat is een voorgerecht dat elegant, licht […]

CONTINUE READING Romige zalmtartaar met dille crème en ingelegde komkommer

Ceviche van Zeebaars met Kokos, Passievrucht & Chili

Frisse ceviche van zeebaars met kokosmelk, passievrucht, chili en citrus. Het ultieme zomergerecht: licht, tropisch en bomvol smaak. Ceviche is hét gerecht dat direct vakantiegevoel oproept. Oorspronkelijk uit Peru, maar inmiddels wereldwijd geliefd: rauwe vis gegaard in citrus, fris en kruidig tegelijk. Bij Ottavi geven we er een tropische draai aan met kokosmelk, passievrucht en […]

CONTINUE READING Ceviche van Zeebaars met Kokos, Passievrucht & Chili
WINKELWAGEN 0