Een feestelijk voor of tussengerecht voor kerst of elk bijzonder diner In deze video maken we bij Ottavi een elegant maar verrassend eenvoudig gerecht: gebakken coquilles op een zachte pastinaak crème, met een rijke saffraan kreeftensaus en geroosterde hazelnoten voor crunch.Dit gerecht is ideaal als voor of tussengerecht tijdens de feestdagen en laat mooi zien […]
Recept Categorie: Vis
Romige zalmtartaar met dille crème en ingelegde komkommer
Fris, licht en perfect als voorgerecht voor feestdagen of diners thuis Deze zalmtartaar is een voorbeeld van hoe mooi eenvoud kan zijn. Vers gesneden zalm wordt gemengd met kruiden, citroen, mosterd en een vleugje crème fraiche voor romigheid.Daar tegenover staan frisse ingelegde komkommerlinten en knapperige dungeschaafde radijs. Het resultaat is een voorgerecht dat elegant, licht […]
Gepocheerde Schol met Miso Beurre Blanc
Een gerecht waar verfijning en comfort samenkomen: zachte schol, gepocheerd in een geurige court-bouillon, geserveerd met gestoofde prei en een romige beurre blanc met een vleugje witte miso. Het resultaat is een gerecht dat tegelijk klassiek en eigentijds aanvoelt, ideaal voor wie houdt van Frans koken met een moderne draai. Een klassiek Frans visrecept De […]
Ceviche van Zeebaars met Kokos, Passievrucht & Chili
Frisse ceviche van zeebaars met kokosmelk, passievrucht, chili en citrus. Het ultieme zomergerecht: licht, tropisch en bomvol smaak. Ceviche is hét gerecht dat direct vakantiegevoel oproept. Oorspronkelijk uit Peru, maar inmiddels wereldwijd geliefd: rauwe vis gegaard in citrus, fris en kruidig tegelijk. Bij Ottavi geven we er een tropische draai aan met kokosmelk, passievrucht en […]