Recept Categorie: Vegatarisch

Risotto met Gebakken Bospaddenstoelen en Lardo di Colonnata

Risotto is misschien wel hĂ©t comfortfood uit de Italiaanse keuken. Met de juiste rijst, bouillon en geduld krijg je die kenmerkende romigheid waar ItaliĂ« zo beroemd om is. In dit recept combineren we bospaddenstoelen – het ultieme herfstingrediĂ«nt – met lardo di Colonnata, een Toscaanse specialiteit van gerijpt rugvet van het varken, gemarineerd in kruiden […]

CONTINUE READING Risotto met Gebakken Bospaddenstoelen en Lardo di Colonnata

Butternut Pompoen Hasselback Style met Appel Vinaigrette, Hazelnoot & Granaatappel

Deze hasselback pompoen is een feestelijk vegetarisch gerecht voor de herfst. Met frisse appel vinaigrette, geroosterde hazelnoten en granaatappelpitjes zet je een kleurrijk en smaakvol seizoenstafel stuk neer. De herfst is het seizoen van de pompoen: zacht, veelzijdig en rijk van smaak. In dit recept geven we de flespompoen een moderne twist door hem hasselback […]

CONTINUE READING Butternut Pompoen Hasselback Style met Appel Vinaigrette, Hazelnoot & Granaatappel
WINKELWAGEN 0