Ottavi Kookworkshops

Kookworkshop volgen?

Lekker eten ingewikkeld? Volg een kookworkshop bij Ottavi en bewijs het tegendeel. Hier draait alles om hands-on leren. Je gaat dus niet naar huis met een blaadje vol recepten, maar met technieken en échte kookkennis. Direct geleerd van onze chef.  Of  je nu een beginner bent of een ervaren thuis-chef, tijdens deze kookworkshop in Amsterdam til jij je kookkunsten naar een hoger niveau.

Kookworkshops in Amsterdam

Lekker eten ingewikkeld? Volg een workshop bij Ottavi en bewijs het tegendeel. Hier draait alles om hands-on leren. Je gaat dus niet naar huis met een blaadje vol recepten, maar met technieken en échte kookkennis. Direct geleerd van onze chef.  Of  je nu een beginner bent of een ervaren thuis-chef, tijdens de kookworkshop van Ottavi til jij je kookkunsten naar een hoger niveau.

Kies je thema

Kies je thema

Kies je thema en duik in de wereld van smakelijke creaties. Van snijtechnieken tot klassiek Frans, en van visgerechten tot heerlijke Italiaanse keuken. Elke workshop is een unieke ervaring, beginnend om 18:30 uur, met een gezellige maaltijd na afloop. Geschikt voor individuen of groepen, met een minimale deelname van 8 en maximaal 16 personen.

Snijtechnieken

Veel verschillende snijtechnieken en leuke gerechten.                                    3,5 uur

€ 79,- per persoon

Klassiek Frans

Verschillende technieken
3 klassiekers en amuse
4 uur

€ 89,- per persoon

Vis en vistechnieken

Fileren, ceviche en meer
4 gerechten en amuse
4 uur

€ 95- per persoon

Groenten

Verschillende technieken
4 seizoens gerechten en amuse
4 uur

€85,- per persoon

Overheerlijk Italiaans

Verschillende technieken
antipasti, primi, secondi, contori
4 uur

€85,- per persoon

Vis en vistechnieken

Fileren, ceviche en meer
4 gerechten en amuse
4 uur

€ 95- per persoon

Special: Asperges

Aan de gang met zowel Hollandse asperges, Groene asperges en paarse asperges.
Van klassiekers tot spannende gerechten
4 gerechten & amuse
4,5 uur

€95,- per persoon

Moederdag lunch

Geweldige lente lunch gerechten.
3 gerechten en dessert.
4 uur (12:00 tot 16:00)

€85,- per persoon

Elke workshop start om 18:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur). Na het koken ga je aan tafel om te genieten van je gerechten. Je kunt per persoon inschrijven of met een groep. Aan elke workshop doen minimaal 8 en maximaal 16 mensen mee. Lees je onze algemene voorwaarden ook even?

Meld je aan

Welke workshop wil je volgen?

12 + 14 =

Kookworkshops in Amsterdam

Koken bij Ottavi

Bij Ottavi vind je een uitgebreid scala aan kookworkshops, elk met een eigen thema. Denk bijvoorbeeld aan goed leren snijden, vis fileren of een workshop écht lekker vegetarisch koken.

Maatwerk is ook altijd mogelijk. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn, Ottavi biedt de perfecte kookworkshop op maat. Ons doel? Samen genieten van het eindresultaat!

Het doel van elke workshop? Samen genieten van het eindresultaat! Na het koken is er niets zo lekker als samen genieten van wat je op tafel hebt gezet.

Geïnteresseerd in een van onze kookworkshops? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Amsterdam voor meer informatie. We helpen je graag.

 

 

Bedrijfsuitjes

Zakelijke arrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen.  En omdat samenwerken centraal staat, is een kookworkshop bij Ottavi geweldig voor je teambuilding.  Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Particuliere groepen

Vrijgezelle feestje, verjaardag of een jubileum vieren met een kookworkshop? Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Je eigen kookeiland

Bij sommige workshops kun je inschrijven door een eiland te boeken. Ideaal als je met je partner, buren of een vriendengroep wilt komen koken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ready to get a taste?

Follow us on Facebook & Instagram and never miss out!